DUBOKI PEAT

Duboki Peat je metod za oslobađanje od emocionalnih problema i ubrzavanje spiritualnog razvoja.
Duboki Peat, metod ličnog i spiritualnog razvoja, razvijen je 1999. godine, i čini krunu rada Ž.M. Slavinskog. 

DUBOKI PEAT

Duboki Peat je metod za oslobađanje od emocionalnih problema i ubrzavanje spiritualnog razvoja.Duboki Peat, metod ličnog i spiritualnog razvoja, razvijen je 1999. godine, i čini krunu rada Ž.M. Slavinskog. 

"Imao sam dva seminara sa Vladimirom, učio me PEAT i DP4. Vladimir me impresionirao svojom apsolutnom otvorenošću i apsolutnom brigom za ljude, kao i svojom umetnošću procesovanja. Predstavio je tehnike ekstremno dobro i ja mogu u potpunosti da ga preporučim."

Tony Robbins, #1 Svetski Life Coach & Autor Prestižnih Bestseller-a

Šta je duboki peat?

Duboki Peat je metod za oslobađanje od emocionalnih problema i ubrzavanje spiritualnog razvoja. Razvio ga je Živorad Mihajlović Slavinski. 
Duboki Peat, metod ličnog i spiritualnog razvoja, razvijen je 1999. godine, i čini krunu rada Ž.M. Slavinskog. 
Samo nakon godinu dana od pojave Dubokog Peata, postao je tražen u SAD, gde je Ž.M. Slavinski već tada vodio seminare ovog metoda, na višemesečnim turnejama, od kojih je jedna trajala šest meseci. 

Polariteti

Duboki Peat efikasno integriše visoke, apstraktne polaritete koji postoje duboko u nesvesnom, i koji se tokom primene ovog metoda spontano javljaju. U masi sadržaja nesvesnog, apstraktni polariteti su poslednja prepreka koja stoji između nas i Jednosti. 
Karakteristiku Dubokog Peata, da integriše visoke polaritete, prepoznali su, širom sveta, mnogi praktičari drugih metodologija, kao što su EFT, EMDR, NLP, life coaching, i slično, što je uticalo na brzo širenje i odličnu reputaciju Dubokog Peata.  
Godine 2010., dok sam obučavao Tony Robbinsa Dubokom Peatu, napomenuo mi je da je dugo tražio dobar metod za rad sa polaritetima. 

DUBOKI PEAT

Integracijom polariteta ne samo da se oslobađamo od emocionalnih problema, već ulazimo u stanje Jednosti i ubrzavamo svoj spiritualni razvoj. Daljom primenom Dubokog Peata, sve više prepoznajemo Jednost kao svoju suštinu i postepeno oslobađamo svest od dualne percepcije. Drugim rečima, stičemo celovitost, slobodu i istinitiju percepciju sebe, drugih i života. 
Takođe, Duboki PEAT integriše Primordijalne Polaritete ili Individualne Kodove, kako ih takođe zovu. Od svih polariteta u nama, Individualni Kodovi su par sa najviše naboja, tako da više od ostalih polariteta utiče na našu percepciju, razvoj ličnost i ponašanje.

30 GODINA ISKUSTVA SA KLIJENTIMA

1 500+ ODRŽANIH SEMINARA U ZEMLJI I INOSTRANSTVU

7 000+ ZADOVOLJNIH KLIJENATA

PRIJAVITE SE

U ovo trenutku postoje hiljade praktičara (procesora), Dubokog Peata širom sveta, i nekoliko stotina trenera, a interesovanje za obuku praktičara i trenera, veće je nego ikada. 
Duboki Peat je metod koji rešava naše emocionalne probleme, istovremeno nas uvodeći u visoka spiritualna stanja, koja time, takođe bivaju integrisana. 
Za uspešnu primenu Dubokog Peata nije potrebno predznanje, već ga možete naučiti na dvodnevnom seminaru. 
Dvodnevni seminar za praktičare (procesore) Dubokog Peata, naučiće vas da ga primenjujete na sebi i drugima. 
Na dvodnevnom seminaru Dubokog Peata naučićete dva metoda: Duboki Peat i DP2. 

Oslobodite se emocionalnih problema & ubrzajte spiritualni razvoj.

PRIJAVITE SE ZA SEMINAR  

Lepo objašnjeno i primenljivo!

Seminar je dobro organizovan, sve je čitko, lepo napisano i lako za praćenje.
Imali smo i prilike da nam samom seminaru vežbamo jedni na drugima tako da smo po završetku istog već imali neko iskustvo!

Jelena Radosavljević

Vladimir je majstor svog zanata!

Veliki znanje i iskustvo koje Vladimir poseduje bili su osnovni razlozi zašto sam baš njega izabrao za mentora. Nesebičnost, strpljivost i način na koji prilazi ljudima učinili su da ga danas smatram svojim prijateljem.

Vladimir Vasić

Vladimir je PERFEKTAN trener!

Završio sam mnoge kurseve kod Vladimira i mogu reći da je jako detaljan i studiozan. Objašnjava na jedan jako struktuiran i lako razumljiv način! Trudi se i meni je bilo zadovoljstvo da završim njegove kurseve.

Vladimir Mišić

Moćne i učinkovite metode!

Višedecenijsko iskustvo u radu sa ljudima i Spiritualnom Tehnologijom koje Vladimir poseduje omogućilo mu je da razvije izvanredno jednostavne i primenljive metode koje imaju dobar efekat!

Maja Anđelković
imate pitanje?

Ne oklevajte, kontaktirajte me još danas.

KONTAKTIRAJTE ME