Integra protokol

Integra Protokol je selfhelp sistem, a takođe i terapeutska i life coaching tehnika.
On je jednostavan, dostupan svakome, a istovremeno izuzetno efikasan. 

Integra protokol

Integra Protokol je selfhelp sistem, a takođe i terapeutska i life coaching tehnika. On je jednostavan, dostupan svakome, a istovremeno izuzetno efikasan. 

"Imao sam dva seminara sa Vladimirom, učio me PEAT i DP4. Vladimir me impresionirao svojom apsolutnom otvorenošću i apsolutnom brigom za ljude, kao i svojom umetnošću procesovanja. Predstavio je tehnike ekstremno dobro i ja mogu u potpunosti da ga preporučim."

Tony Robbins, #1 Svetski Life Coach & Autor Prestižnih Bestseller-a

Integra protokol

Integra Protokol je selfhelp sistem, a takođe i terapeutska i life coaching tehnika. 
On je jednostavan, dostupan svakome, a istovremeno izuzetno efikasan. 
Integra Protokol se sastoji od tri metoda za oslobađanje od emocionalnih problema (Osnovni, Standardni i Napredni Metod), i dva life coaching modula (Modul za Ciljeve i Modul za Navike).

ip metodi

IP Metodi (Osnovni, Standardni i Napredni) omogućiće vam:
-da se oslobodite od emocionalnih problema
-da se oslobodite od trauma i negativnih iskustava
-da se oslobodite od emocionalnih barijera koje vas sprečavaju da radite na svojim ciljevima
-da se oslobodite od negativnih i ograničavajućih verovanja
-da ubrzate svoju spiritualnu evoluciju

ip modul

U situacijama kada promena stanja nije dovoljna, već je poželjna i promena ponašanja, drugi deo Integra Protokola - IP Moduli, omogućiće vam:
-da odmah krenete u akciju
-da ostvarujete ciljeve
-da uspostavljate navike
-da menjate ponašanje
Drugim rečima, IP Metodima rešavamo emocionalne probleme, a IP Modulima rešavamo praktične probleme.

PRIJAVITE SE 

30 GODINA ISKUSTVA SA KLIJENTIMA

1 500+ ODRŽANIH SEMINARA U ZEMLJI I INOSTRANSTVU

7 000+ ZADOVOLJNIH KLIJENATA

integra PROTOKOL

Integra Protokol je jedinstven pristup koji integriše oba pristupa – terapiju i life coaching. 
IP Metodi (Osnovni, Standardni i Napredni) oslobađaju nas od emocionalnih problema putem integracije konflikata između naših suprotstavljenih delova tj. identiteta. 
Ako ste se putem primene nekog metoda oslobodili nesvesnih misli i emocija vezanih za neki emocionalni problem, a niste integrisali identitet koji je u osnovi problema, iako oslabljen, problem nastavlja da postoji. 
Takođe, spiritualni razvoj je samo drugi termin za deidentifikaciju od potisnutih misli i emocija. Zato je integracija naših sukobljenih identiteta, ključ, kako za rešavanje emocionalnih problema, tako i za spiritualni razvoj.

Primenom IP Metoda integrišemo unutrašnje konflikte, da bismo se osećali bolje, ostvarivali ciljeve i ubrzali spiritualnu evoluciju.
IP Moduli (Modul za Ciljeve i Modul za Navike) su life coaching procedure. Life coaching pomaže klijentu da ostvaruje lične i poslovne ciljeve, menja ponašanje, stvara okolnosti koje želi da ima, ukratko, da živi u skladu sa svojim potencijalom.
IP Moduli koriste kontrolu fokusa pri definisanju ciljeva i odabiru akcija koje treba preduzeti da bismo ostvarili ciljeve
Glavna karakteristika kontrole fokusa je definisanje ciljeva i akcija na način koji ne aktivira pasivni emocionalni naboj. 
Kontrolom fokusa zaobilazimo glavnu barijeru pri ostvarivanju ciljeve, mentalni i emocionalni naboj, i ciljeve ostvarujemo na lak način, i sa zadovoljstvom, koje je prisutno i tokom procesa rada na cilju, a ne samo kada je cilj ostvaren.

IP Module razvijam od početka 2017., a deo Integra Protokola postaju početkom 2020. godine. 
Iako se mogu koristiti nezavisno, kombinacijom IP Metoda i IP Modula postižu se najbolji rezultati. 
Integra Protokol je jednako koristan kako laicima koji žele da pomognu sebi, tako i profesionalcima pomagačkih profesija, kao što su psihoterapeuti, life coachi, NLP praktičari i slično, kojima je u radu sa klijentima potrebna efikasna metodologija za rad, ne samo sa emocinalnim već i sa praktičnim problemima. 

Prijavite se

Za primenu Integra Protokola nije potrebno predznanje, već ga možete naučiti na dvodnevnom seminaru. 
Dvodnevni seminar za praktičare (procesore) Integra Protokola naučiće vas, da na sebi i drugima primenite IP Metode (Osnovni, Standardni i Napredni) i IP Module (Modul za Ciljeve i Modul za Navike). 

Oslobodite se negativnih emocija, barijera & verovanja.

PRIJAVITE SE ZA SEMINAR  

Lepo objašnjeno i primenljivo!

Seminar je dobro organizovan, sve je čitko, lepo napisano i lako za praćenje.
Imali smo i prilike da nam samom seminaru vežbamo jedni na drugima tako da smo po završetku istog već imali neko iskustvo!

Jelena Radosavljević

Vladimir je majstor svog zanata!

Veliki znanje i iskustvo koje Vladimir poseduje bili su osnovni razlozi zašto sam baš njega izabrao za mentora. Nesebičnost, strpljivost i način na koji prilazi ljudima učinili su da ga danas smatram svojim prijateljem.

Vladimir Vasić

Vladimir je PERFEKTAN trener!

Završio sam mnoge kurseve kod Vladimira i mogu reći da je jako detaljan i studiozan. Objašnjava na jedan jako struktuiran i lako razumljiv način! Trudi se i meni je bilo zadovoljstvo da završim njegove kurseve.

Vladimir Mišić

Moćne i učinkovite metode!

Višedecenijsko iskustvo u radu sa ljudima i Spiritualnom Tehnologijom koje Vladimir poseduje omogućilo mu je da razvije izvanredno jednostavne i primenljive metode koje imaju dobar efekat!

Maja Anđelković
imate pitanje?

Ne oklevajte, kontaktirajte me još danas.

KONTAKTIRAJTE ME