Želite life-coaching?

Life coaching pomaže klijentu da ostvaruje lične i poslovne ciljeve, menja ponašanje, stvara okolnosti kakve želi da ima, ukratko, da više živi u skladu sa svojim potencijalom.

želite life-coaching?

Life coaching pomaže klijentu da ostvaruje lične i poslovne ciljeve, menja ponašanje, stvara okolnosti kakve želi da ima, ukratko, da više živi u skladu sa svojim potencijalom.

"Imao sam dva seminara sa Vladimirom, učio me PEAT i DP4. Vladimir me impresionirao svojom apsolutnom otvorenošću i apsolutnom brigom za ljude, kao i svojom umetnošću procesovanja. Predstavio je tehnike ekstremno dobro i ja mogu u potpunosti da ga preporučim."

Tony Robbins, #1 Svetski Life Coach & Autor Prestižnih Bestseller-a

Šta je life coaching?

Life coaching pomaže klijentu da ostvaruje lične i poslovne ciljeve, menja ponašanje, stvara okolnosti kakve želi da ima, ukratko, da više živi u skladu sa svojim potencijalom.
Da bismo ostvarili ciljeve, moramo preduzeti akciju. Ako pri pomisli na svoj cilj osećamo otpor ili neku drugu negativnu emocionalnu reakciju, nećemo preduzeti akciju, a bez preduzimanja akcije, ne možemo ostvariti cilj.
Zato efikasan life coaching model mora imate tehnike za eliminicaju negativnih reakcija, inače će domet tog modela biti ograničen. 
Nedostatak efikasnih tehnika za eliminaciju negativnih emocionalnih reakcija je verovatno najveća mana većine life coaching modela danas. 

OSTVARIVANJE CILJEVA

Ostvarivanje ciljeva ima dva aspekta, koji se mogu primenjivati odvojeno, a najbolji rezultat se dobija kada se primenjuju zajedno. 
Jedna strana ostvarivanja ciljeva je promena stanja, tj. eliminacija negativne reakcije koju imamo u vezi sa ciljem. Na primer, eliminacija otpora u odnosu na učenje. Na ovaj način, eliminišemo aktivni emocionalni naboj povezan sa ciljem i dovodimo sebe u optimalno stanje za preduzimanje akcije. 
Sistemi koji efikasno eliminišu negativne emocionalne reakcije su Integra Protokol (IP Metodi) i Duboki Peat. 
Oba sistema možete primeniti sami na sebi, po završenom seminaru. 

preduzimanje akcije

Druga strana ostvarivanja ciljeva je preduzimanje akcije, tj. kontrola fokusa pri definisanju ciljeva i biranju akcija potrebnih za ostvarenje ciljeva. 
Glavna karakteristika kontrole fokusa je definisanje ciljeva i akcija na način koji ne aktivira pasivni emocionalni naboj. 
Sistem koji će vam omogućiti definisanje ciljeva i akcija bez aktiviranja naboja je Integra Protokol (IP Moduli). 
Kontrola fokusa je ono što čini IP Module jedinstvenim coaching metodom i omogućava nam da odmah krenemo u akciju, bez obzira na nivo prokrastinacije ili količinu mentalnog i emocionalnog naboja koji u sebi nosimo. 

30 GODINA ISKUSTVA SA KLIJENTIMA

1 500+ ODRŽANIH SEMINARA U ZEMLJI I INOSTRANSTVU

7 000+ ZADOVOLJNIH KLIJENATA

IP MODUL

Druga vazna karakteristika IP Modula je što za njihovu primenu nije neophodan life coach, već ih možemo lako primeniti sami na sebi, po završenom seminaru. Integra Protokol možete primeniti sami na sebi, za oba aspekta ostvarivanja ciljeva. IP Metode koristimo za  oslobađanje od negativnih emocionalnih reakcija a IP Module koristimo za preduzimanje akcije. 

PRIJAVITE SE 

Lepo objašnjeno i primenljivo!

Seminar je dobro organizovan, sve je čitko, lepo napisano i lako za praćenje.
Imali smo i prilike da nam samom seminaru vežbamo jedni na drugima tako da smo po završetku istog već imali neko iskustvo!

Jelena Radosavljević

Vladimir je majstor svog zanata!

Veliki znanje i iskustvo koje Vladimir poseduje bili su osnovni razlozi zašto sam baš njega izabrao za mentora. Nesebičnost, strpljivost i način na koji prilazi ljudima učinili su da ga danas smatram svojim prijateljem.

Vladimir Vasić

Vladimir je PERFEKTAN trener!

Završio sam mnoge kurseve kod Vladimira i mogu reći da je jako detaljan i studiozan. Objašnjava na jedan jako struktuiran i lako razumljiv način! Trudi se i meni je bilo zadovoljstvo da završim njegove kurseve.

Vladimir Mišić

Moćne i učinkovite metode!

Višedecenijsko iskustvo u radu sa ljudima i Spiritualnom Tehnologijom koje Vladimir poseduje omogućilo mu je da razvije izvanredno jednostavne i primenljive metode koje imaju dobar efekat!

Maja Anđelković

Ostvarite ciljeve & preduzmite akciju

PRIJAVITE SE ZA IP SEMINAR  
imate pitanje?

Ne oklevajte, kontaktirajte me još danas.

KONTAKTIRAJTE ME