O MENI

Kratko o meni

Metodama Živorada Mihajlovića Slavinskog bavim se od 1990. godine. Stekao sam zvanje Trener Trenera, što je najviši nivo Spiritualne Tehnologije. 
Spiritualna Tehnologija je opšti termin koji Slavinski koristi za sve svoje metode. 
Autor sam dve knjige, "Spiritualna Tehnologija, Put u Sebe" i "Integra Protokol, Kako da integrišete unutrašnje konflikte". 
Početkom devedesetih imao sam spontano mistično iskustvo, što je iniciralo period intenzivnog rada na sebi, opisan u knjizi "Spiritualna Tehologija, Put u Sebe".

MOJ PUT...

Od 1997. do 2007. živim u Australiji, gde nastavljam da učim tradicionalne i moderne sisteme spiritualnog razvoja, life coachinga i rada na sebi uopšte. Godine 2011. kontaktira me Tony Robbins, sa željom da nauči PEAT sistem, Ž. M. Slavinskog. Tokom trodnevnog individualnog treninga, obučavam ga PEAT metodama i još nekim metodama Slavinskog. Od tada sam njegov redovni gost na seminaru "Ultimate Relationship Program", na Havajima. Pored redovnog gostovanja na seminaru "Ultimate Relationship Program", bio sam gost na još nekim Robbinsovim seminarima. Moja uloga na seminarima Tony Robbinsa je da vodim individualne seanse sa učesnicima. Ova saradnja se i dalje uspešno nastavlja. U međuvremenu, razvio sam svoj sistem Integra Protokol, koji se sastoji od tri metoda za oslobađanje od emocionalnih problema (Osnovni, Standardni i Napredni Metod), i dva life coaching modula (Modul za Ciljeve i Modul za Navike). Živim u Beogradu, gde svakodnevno vodim seminare i seanse, kako uživo tako i online. Tokom godina održao sam veliki broj grupnih i individualnih seminara, sa klijentima iz zemlje i inostranstva.

moje metode

Obučio sam veći broj profesionalaca iz pomagačkih profesija, kao što su life coachi, psiholozi, psihoterapeuti, psihološki savetnici, NLP praktičari, itd., da efikasno koriste ove metode sa svojim klijentima.  
Budući da je velika prednost ovih metoda što ih možete za kratko vreme naučiti, najveći broj učesnika mojih seminara ne bavi se ovim metodama profesionalno, već prvenstveno žele da ih primene na sebi i bliskim osobama. 

Oslobodite se nagatvnih emocija. Ostvarite ciljeve. Promenite loše navike. Prijavite se za seminar.

POGLEDAJTE TERMINE  
imate pitanje?

Ne oklevajte, kontaktirajte me još danas.

KONTAKTIRAJTE ME