za profesionalce

Ova stranica je posvećena profesionalcima koji se bave pomagačkim profesijama - psiholozima, psihoterapeutima, life coach-evima, nlp praktičarima i drugim...

za profesionalce

Ova stranica je posvećena profesionalcima koji se bave pomagačkim profesijama - psiholozima, psihoterapeutima, life coach-evima, nlp praktičarima i drugim...

"Imao sam dva seminara sa Vladimirom, učio me PEAT i DP4. Vladimir me impresionirao svojom apsolutnom otvorenošću i apsolutnom brigom za ljude, kao i svojom umetnošću procesovanja. Predstavio je tehnike ekstremno dobro i ja mogu u potpunosti da ga preporučim."

Tony Robbins, #1 Svetski Life Coach & Autor Prestižnih Bestseller-a

profesionalci

Tokom godina, na mojim seminarima bili su mnogi praktičari pomagačkih profesija, psiholozi, psihoterapeuti, nlp praktičari, life coachi i slično. 
Normalno, i praktičari ovih metodologija imaju svoje emocionalne probleme. 
Ono što se pokazalo kao najčešći emocionalni problem profesionalaca, vezan za posao, je nesigurnost u radu sa klijentima. 
Kod početnika je ovaj problem još izraženiji. 
Između ostalog, na vašu sigurnost u radu sa klijentima izrazito utiče kvalitet tehnika koje koristite. 

integra protokol

Većina nas koji se bavimo ovim poslom, a obavljamo ga više ili manje kvalitetno, u stalnoj smo potrazi za novim tehnikama i pristupima, jer to je jedini način da održimo visok profesionalni nivo, i ostanemo u skladu na metodologijom, koja danas napreduje brže nego ikada. 
Takođe, ranije je pomagačka profesija bila podeljena na terapijski deo (rad sa emocionalnim problemima) i life coaching deo (rad sa ciljevima), i dostupna metodologija je bila usmerena na jedan od ova dva aspekta.  
Usled različitih faktora, danas se ta granica sve više gubi, i efikasnom profesionalcu trebaju alati za oba aspekta pomagačkog rada. Takođe, da bismo izazvali značajnije pozitivne promene u životu klijenta, rad sa oba aspekta je poželjan.

duboki peat

Sistemi Duboki Peat i Integra Protokol (IP Metodi) omogućavaju veoma efikasan rad na emocionalnim problemima. Budući da na različite načine pristupaju istom cilju, iz iskustva znamo, da ako klijentu ne odgovara jedan pristup, odgovaraće mu drugi, što vama omogućava da se tokom seansi osećate opušteno i sigurno.
IP Moduli Integra Protokola su life coaching procedure, zasnovane na poznavanju unutrašnjih konflikata i nauci o ponašanju, i pružiće vam sigurnost u radu sa ciljevima klijenata, drugim aspektom pomagačke profesije. 
Navedena metodologija obuhvata oba aspekta naše profesije, rad sa emocionalnim problemima i rad sa ciljevima. 

30 GODINA ISKUSTVA SA KLIJENTIMA

1 500+ ODRŽANIH SEMINARA U ZEMLJI I INOSTRANSTVU

7 000+ ZADOVOLJNIH KLIJENATA

METODOLOGIJE

Treba napomenuti da, za razliku od većine drugih metodologija, Duboki Peat i Integra Protokol imaju i spiritualni aspekt, tj. nisu samo terapija, već ubrzavaju i spiritualnu evoluciju ljudskog bića. 
Takođe, oba sistema se veoma lako i prirodno uklapaju u druge pristupe, bilo da su oficijelni ili alternativni. PRIJAVITE SE 

Naučite nove tehnike za rad sa klijentima

PRIJAVITE SE ZA SEMINAR  

Lepo objašnjeno i primenljivo!

Seminar je dobro organizovan, sve je čitko, lepo napisano i lako za praćenje.
Imali smo i prilike da nam samom seminaru vežbamo jedni na drugima tako da smo po završetku istog već imali neko iskustvo!

Jelena Radosavljević

Vladimir je majstor svog zanata!

Veliki znanje i iskustvo koje Vladimir poseduje bili su osnovni razlozi zašto sam baš njega izabrao za mentora. Nesebičnost, strpljivost i način na koji prilazi ljudima učinili su da ga danas smatram svojim prijateljem.

Vladimir Vasić

Vladimir je PERFEKTAN trener!

Završio sam mnoge kurseve kod Vladimira i mogu reći da je jako detaljan i studiozan. Objašnjava na jedan jako struktuiran i lako razumljiv način! Trudi se i meni je bilo zadovoljstvo da završim njegove kurseve.

Vladimir Mišić

Moćne i učinkovite metode!

Višedecenijsko iskustvo u radu sa ljudima i Spiritualnom Tehnologijom koje Vladimir poseduje omogućilo mu je da razvije izvanredno jednostavne i primenljive metode koje imaju dobar efekat!

Maja Anđelković
imate pitanje?

Ne oklevajte, kontaktirajte me još danas.

KONTAKTIRAJTE ME